VEUS COMPARTIDES

Feu click aquí per veure el video
És un projecte artístic comunitari on un grup de dones i joves han creat unes casetes sonores inspirades en l’enregistrament de veus de dones que han viscut violència de gènere. Les casetes allotgen aquests testimonis valents que comparteixen la seves històries com una forma de reconeixe’ns en altres històries i la complicitat de la credibilitat, lluny del silenci i la vergonya. Si la casa és el refugi de l’ànima, la construcció de les casetes suposa crear un espai que acull i mostra la vulnerabilitat pròpia i la dels altres i que ens permet crear les xarxes de suport necessàries per a reconstruir una societat més empàtica i acollidora.
Col.labora i forma part del projecte: Associació Art-Crea, Centre Cívic i SBAS Pla de Palau, Els Químics Espai Jove i Equip de polítiques de Gènere i LGTBI de l'Ajuntament de Girona.

Amb el suport de: Ajuntament de Girona, Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya i Institut Català de les Empreses Culturals.
Cocreadores de les casetes sonores: Fàtima El Kaddouri, Laia Sanchez, Sheila Córdoba, Adriana Caballero, Alex Tejero, Tatiana Córdoba, Carla Hernández, Ismael Jaber, Núria Rincón , Montse Barceló, Cris Pérez, Rosalía Montrey , Amparo Carretero, Roser Dispés, Amèlia González. Concepció sonora: Marc Santa i Raquel Moron Disseny interacció i electrònica: Quim Llorens
Previous
Next